Descuentos del 10%, 25% y 30% según las cantidades. 

Sabies que: 
El material es impermeable. El espacio blanco es para poder realizar una impresión de calidad de cualquier imagen. La bandolera cuenta con dos bolsillos, uno con una capacidad mayor y otro de rejilla más accesible. La cartera puede ser impresa por el exterior, por ambos lados. 

Consells:

És important tenir una imatge de qualitat, sense pixelar perquè aquesta tingui bon resultat. Una cosa que obté molt bon resultat són les impressions de logos per a empreses.
En el cas de les carteres queda millor impressió amb les inicials o els noms.


Odoo CMS- Imagen simple flotante

Título de la característica

Los paneles son una gran herramienta para comparar ofertas o enfatizar en características clave. Para comparar productos, utilice las columnas de dentro.

Explique los beneficies que ofrece. No escriba sobre sus productos o servicios aquí, escriba sobre soluciones.


Sumagraf ha estat beneficiària de Fons Europeu de Desenvolupament Regional té com a objectiu millorar la competitivitat de les Pimes i gràcies a el qual ha posat en marxa un Pla de Màrqueting Digital Internacional amb l'objectiu de millorar el seu posicionament en línia en mercats exteriors durant l'any 2021. Per això ha comptat amb el suport de el Programa XPANDE DIGITAL de la Cambra de Comerç de Terrassa.

"Una manera de fer Europa"

You can compare max 4 products.